Workshop 

Soron következő workshop-unkon függődíszt készítünk a szentendrei alkotóműhelyben.

A függődísz elkészítése közben megtanulhatóak az alap csomózási fajták, melyekkel a későbbiekben a résztvevők egyéb dekorációs tárgyakat is el tudnak majd készíteni.

A workshop-on készített függődíszek LED-es világítással igazán egyedi, hangulatos, akár karácsonyi dekorációs alkotásai lehetnek otthonunknak – és a kézi készítésnek, az alkotó munkának köszönhetően a fa alá is kerülhetnek a legkülönlegesebb ajándékként.

 

Időpontok:

Hamarosan…

A résztvevők videós összefoglalót kapnak utólag

A résztvevőknek minden eszköz, alapanyag biztosított a ws alatt, valamint a tanultakat egy videós összefoglalóban is megkapják a foglalkozást követően, hogy a ws-on megszerzett tudást otthon is fel tudják eleveníteni.

Ez a hangulatos, Szentendre belvárosában alkotómunkával eltöltött pár óra nemcsak a hasznos tudás megszerzésére irányul, hanem élményt, minőségi időtöltést is hivatott adni a jelentkezőknek.

Workshop díja: 25.000,- Ft

Ha ketten érkeztek,

Páros kedvezmény: 20.000,- Ft/fő

Jelentkezés: workshop[kukac]admakrame.hu

Gyik

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges a részvételhez makramés tapasztalat?

Nem szükséges, mert az alap csomózási technikákkal kezdünk, tehát az is el tudja majd készíteni a munkát, aki eddig még soha foglalkozott makraméval.

Nincs kézügyességem, így is meg tudom csinálni?

Minimális kézügyesség szükséges, de a függődísz motívumait úgy találtuk ki, hogy mindenki számára elkészíthető legyen – kellő kitartás és lelkesedés mellett.

Otthon majd fel tudom használni a ws-on szerzett ismereteket más tárgyak elkészítéséhez is?

Igen, sőt! A résztvevők a ws után kapnak egy videós összefoglalót, amely segít feleleveníteni a technikákat, valamint tippeket ad a további felhasználás terén is.

Design & művészet

 tematika

Az AD Makrame alkotásait a kézműves munka szeretete, az egyediségre való törekvés a lakberendezésben, valamint a dizájn és művészet összehangolása hívta életre.

A régi hagyományokra visszatekintő csomózási technikával készült darabok az alkotómunka értékére, az egyediség lakberendezésben betöltött szerepére és fontosságára hívják fel a figyelmet – szembeállítva mindezt a jelenkor környezetromboló tömeggyártásával.
A mai gépiesített világunkban az AD Makrame egy olyan új irányzatot teremt, amelyben amellett, hogy a hagyományőrző technikák, a kézimunka felértékelődik, a dizájn és a funkcionalitás is egymásra talál.

A workshopok elsődleges célja az alap csomózási technikák elsajátításán keresztül a kézzel készített használati és dekorációs tárgyak népszerűsítése. Emiatt a workshopok tematikája változatosan, sokoldalúan lett kialakítva, az alábbiak szerint:

• Makramé & Fenntarthatóság a lakásdekorációban

• Makramé & Esküvő

• Makramé & Baba

• Makramé & Divat

A részletekről hamarosan itt, és a Facebook-on is tájékozódhattok.

Ajándékutalvány

Az utalvány kiváló ajándék azoknak, akik szívesen megismernék a makramé technika alapjait, esetleg van már tapasztalatuk, de szeretnék feleleveníteni azt a közös alkotómunka során.

Az utalvány értéke 20.000,- Ft, melyet tulajdonosa bármelyik, általa választott workshop-ra fel tud használni. Az ár tartalmazza az összes, alkotáshoz szükséges kelléket és egy rövid útmutatót, hogy a helyszínen elsajátított technikák otthon is feleleveníthetőek legyenek.

A közös műhelymunkák a festői szépségű Szentendre belvárosában, az AD Makramé műhelyében kerülnek megrendezésre.

A névre szóló utalvány postázása után annak tulajdonosa az alábbi workshopokból választhat:

• Makramé & Fenntarthatóság a lakásdekorációban
• Makramé & Esküvő
• Makramé & Baba
• Makramé & Divat

A workshopok 4-6 jelentkezővel kerülnek megrendezésre, az aktuális időpontok a honlapon és facebook-on elérhetőek.

Makramé Műhely & Galéria

2000 Szentendre
Alkotmány utca 4.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 10:00 – 14:00

Előzetes bejelentkezés szükséges:

06303998664

Érdeklődés

GDPR